Tilføj frisør

Er du stødt på en frisørsalon, der mangler? Vi værdsætter det engagerede fællesskab herpå, der hjælper os med at opdage og fremhæve frisører landet over. Din viden og erfaring er guld værd, og vi inviterer dig til at dele den med os. Læs længere nede på siden hvordan du gør. Har du opdaget mangler på en eksisterende frisør herpå, så er du også meget velkommen til at indsende rettelser. Klik ind på den pågælende frisør og gå til “redigér” fanen (det kræver at du er logget ind).

Du skal være logget ind for at se indholdet på denne side. Du kan logge på her. Har du ikke en konto? Opret

Trin-for-trin: Sådan tilføjer du

Trin 1: Udfyld formularen nederst med korrekte oplysninger. Er du i tvivl om nogle af informationerne, så undlad at udfylde. Så skal vi nok gøre vores bedste for at finde manglerne.

 Trin 2: Klik på knappen “Tilføj frisør” og frisørsalonen vil blive indsendt til vores redaktion.

Trin 3: Redaktionen gennemgår din tilføjelse, samt validere oplysninger, for derefter at offentliggøre den på siden.

Hvorfor bidrage?

Når du tilføjer en frisørsalon til FrisørFinder, bidrager du til at skabe en rig og informativ ressource for alle, der er på udkig efter den perfekte frisør. Det er også en fantastisk måde at støtte lokale frisører og hjælpe dem med at opnå den anerkendelse, de fortjener.

Vi tror på kraften i et engageret samfund, og sammen kan vi skabe en platform, hvor alle kan finde deres drømmefrisør. Så hvad venter du på? Begynd at tilføje dine favorit frisørsaloner til FrisørFinder i dag, og vær med til at forme Danmarks frisørscene!